Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

ΝΕΡΑΤΖΙ ΚΟΥΠΑ ΦΡΟΥΙ ΓΛΑΣΕ

Μια υπέροχη ιδέα για να απολαύσουμε  το νεράτζι
Εψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή με φρουί γλασέ μέχρι που βρήκα τη συνταγή της Βικυς:http://www.tastefull.gr/content/%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%8A-%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AD-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82

Τα εβαλα ανάποδα πάνω σε μια λαδόκολλα στη σχάρα  του φούρνου και αφού αναψα τον φουρνο στους 100 βαθμούς στον αέρα τα άφησα να στεγνώσουν(βαζουμε ενα πηρουνι στην πορτα του φουρνου για να μεινει ελαφρα ανοιχτη ετσι ωστε να φευγει η υγρασια).Τα αφησα 2-3 μέρες και μετά τα τύλιξα με μεμβράνη.Ειναι φανταστικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου