Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΚΕΡ ΠΕΠΟΝΙ

Λικέρ πεπόνι
1 κιλό πεπόνι (σάρκα)
1 κιλό ζάχαρη
1 λιτρο αλκοόλ(εγώ χρησιμοποιώ γράπα)
1 ξυλάκι κανέλα
1 κλωνάρι αμπαρόριζα

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο βάζο και το αφήνουμε για 30 ημέρες σε σκοτεινό μέρος,ανακατεύοντας συχνά για να διαλυθεί η ζάχαρη.
Στραγγίζουμε και αποθηκευουμε σε καθαρά μπουκάλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου