Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
4 ΜΗΛΑ
1 ΦΛ.ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΑ
1 ΦΛ.ΣΤΑΦΙΔΕΣ
½ ΦΛ.ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΒΙΤΑΜ
ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ Η ΛΙΚΕΡ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑΣ
1 ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ
ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΒΙΤΑΜ
ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΜΗΛΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ,ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
ΣΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ,ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΙΣΗΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΑΛΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ,(ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ)
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΤΑΨΙ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΖΕΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ,ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου